Wegens aanhoudende groei van onze praktijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren eerstelijns kinder-ergotherapeut

Wie zijn wij?

Ergotherapiepraktijk Domi is in 2014 opgestart door Patty Vennekens, wat begon als een praktijk vanuit huis is in 6 jaar uitgegroeid tot een organisatie met meerdere locaties in de regio`s Venlo, Venray, Bergen en Horst aan de Maas waar dagelijks 6 professionele ergotherapeuten klaar staan voor hun cliënten in alle leeftijden.

Waar ga je werken?

Je werkt vanuit een aantal van onze locaties in de regio`s Venlo, Venray en Horst aan de maas de bedoeling is dat daar uiteindelijk ook de regio Bergen bij komt. Sommige behandelingen zullen ook plaatsvinden op locaties van Unik en PSW en soms op een basisschool.

Wat ga je allemaal doen?

Als eerstelijns kinder-ergotherapeut sta je dicht bij je cliënten en richt jij je op het verbeteren van het zelfstandig handelen van kinderen op school, thuis en in hun vrije tijd. Je behandelt en onderzoekt cliënten en rapporteert hierover in ons online elektronisch patiëntendossier. Je begeleidt en ondersteund de kinderen en eventueel hun mantelzorgers in o.a.

 • Schrijven
 • Fijne motoriek
 • Sensorische informatieverwerking
 • Autismespectrumstoornis
 • AD(H)D
 • DCD
 • Meervoudig beperkt
 • Hulpmiddelen

Wie ben je?

 • Je bent een gediplomeerd en kwaliteitsgeregistreerd ergotherapeut en hebt affiniteit met de doelgroep kinderen
 • Aantoonbare ervaring in bovenstaande behandeling heeft de voorkeur
 • Je bent iemand met een positieve uitstraling die denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen
 • Omdat je op meerdere locaties wordt ingezet, ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Je werkt zelfstandig en staat open voor nieuwe ideeën, indien nodig vraag je proactief om hulp bij je collega`s
 • Je bent leergierig en hebt interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de kinder-ergotherapie

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende baan in een gezonde en groeiende organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien
 • Samenwerking in een gezellig en team van ervaren en professionele collega ergotherapeuten
 • Bij interesse kunnen er ook uren gewerkt worden binnen de doelgroep ouderen en volwassenen.
 • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 8 maanden voor 16 tot 24 uur per week. Bij goed functioneren zijn meerdere mogelijkheden bespreekbaar van 16 tot 32 uur per week en uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • Salaris in overleg en op basis van ervaring en inzet.

Bij jij die spontane en doelgerichte enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!  Je kunt je sollicitatiebrief en CV tot 14 februari 2021 mailen naar: ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com