Vacature kinderergotherapeut

In verband met groei van de praktijk zijn wij op zoek naar versterking.

De praktijk
Ergotherapiepraktijk Domi is een praktijk voor alle doelgroepen. De praktijk is gevestigd op verschillende locaties in Venray, Bergen, Meerlo, Tegelen en per 1 januari ook in Venlo. Voor met name de locatie in Venray zijn wij op zoek naar een kinderergotherapeut. Uitbreiding naar de andere locaties behoort tot de mogelijkheden. De praktijk is de laatste tijd sterk gegroeid, word jij ons 4de teamlid?

De functie
Het betreft hierbij een functie van kinderergotherapeut. In eerste instantie werk je volgens een 0 uren contract met mogelijkheid tot opbouw van uren in overleg. Verwachting is dat de uren snel opgebouwd kunnen worden. De praktijk staat open voor zowel een parttime als een fulltime teamlid. In eerste instantie zal dit echter parttime zijn i.v.m. de opbouw in uren. Werktijden en dagen kunnen grotendeels in overleg bepaald worden waarbij de praktijk een grote mate van flexibiliteit laat zien. Voor deze functie werk je samen met verschillende disciplines. Er wordt in de praktijk, aan huis en op school behandeld.

Je profiel
We zoeken een ergotherapeut met een ondernemende instelling die graag wil meewerken aan het op de kaart zetten van de ergotherapie in deze regio. Je werkt graag met de doelgroep kinderen. Enige ervaring met de doelgroep kinderen is een vereiste, kennis en kunde op het gebied van SI en schrijftraining verdient een grote meerwaarde. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Je bent een kwaliteit-geregistreerde ergotherapeut.

Salaris:
Het salaris is afhankelijk van de ervaring en kwaliteit en wordt in overleg bepaald.
Ben jij een zelfstandige, flexibele en daadkrachtige ergotherapeut en zoek je een leuke afwisselende baan in de eerste lijn met uitbreidingsmogelijkheden van uren? Dan zoeken we jou voor onze praktijk.
Heb je interesse, stuur dan uiterlijk 31 januari een email met sollicitatiebrief en CV t.n.v. Patty Vennekens.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patty Vennekens via ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com