Even voorstellen onze nieuwe Stagiaire

Vanaf September hebben we bij ergotherapiepraktijk Domi er een stagiaire bij: Mirna School, wij wensen haar heel veel succes!

Even voorstellen:

Ik ben Mirna School en loop sinds september stage bij ergotherapiepraktijk Domi. Ik volg de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en verwacht na deze stage in februari 2019 af te studeren. Mijn stagebegeleidster is Joske Vullings en samen met haar zie ik cliënten thuis of in de praktijk. Het spreekt mij erg aan om in de thuissituatie te kunnen behandelen of adviseren omdat ik hier de cliënt in zijn of haar eigen omgeving zie handelen. In mijn derde leerjaar volgde ik de multidisciplinaire minor ‘Het Kind Centraal’ en liep ik stage bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Later liep ik stage in een verpleeg- en verzorgingstehuis en deed ik mijn afstudeeronderzoek.
Ik hoop onder begeleiding van Joske mij verder te kunnen ontwikkelen door de enorme diversiteit aan hulpvragen en cliënten.