Nieuwe stagiaire

Even voorstellen onze nieuwe stagiaire Chris Peters:

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Chris Peters en ik woon samen met mijn partner in Boxmeer. Sinds begin september loop ik stage bij ergotherapiepraktijk Domi. Ergotherapiepraktijk Domi spreekt mij aan vanwege de diversiteit in de behandelingen die worden gegeven. Ik vind het mooi om te ervaren hoe de praktijk zich aanpast aan mensen waarmee zij werken. Ieder mens is uniek en het team van ergotherapiepraktijk Domi probeert bij ieder mens zo goed mogelijk aan te sluiten. Iedere dag is anders en dat maakt het voor mij als beginnend therapeut een uitdaging daarin mee te gaan.

Ik wordt op de maandagen begeleid door Joske, met Joske gaan we voornamelijk naar mensen thuis. Werken bij mensen thuis is anders dan op de praktijk, je komt namelijk in iemand zijn of haar vertrouwelijke omgeving. Door mijn werk in de thuiszorg heb ik geleerd hier respectvol mee om te gaan en voelt het voor mij prettig bij iemand thuis te zijn.

De rest van de week ben ik op pad met Patty. Met Patty ben ik veel onderweg en zien we veel verschillende mensen op een dag. Patty behandeld mensen thuis en op de praktijk, dit maakt dat de dagen voorbij vliegen. Ik kan ontzettend veel leren van Patty en haar team van ergotherapeuten. Ik ben blij en dankbaar deze kans te hebben gekregen en heb zin in de komende stageperiode.

Ik verwacht mezelf de komende tijd te ontpoppen tot ergotherapeut maar vooral veel plezier en leermomenten te gaan hebben. Ik weet zeker dat alle collega’s van ergotherapiepraktijk Domi mij daar zo goed mogelijk in zullen begeleiden. Ik hoop in de toekomst nog veel mensen te kunnen helpen met wat zij ook tegenkomen in het dagelijks leven. Ik denk dat deze stageperiode mij dat gaat leren!

Wie weet tot snel!

Groetjes Chris Peters