Coronavirus

Beste klant

Medewerkers van Ergotherapiepraktijk Domi volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Binnen onze werkzaamheden hebben we te maken met richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Deze richtlijnen zijn leidend binnen ons beroep. Onze praktijk vraagt u de volgende adviezen over te nemen:

  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geen handen schudden.
  • Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten

Hebt u verkoudheidsklachten zoals niesverkoudheid, hoestklachten of keelpijn dan verzoeken wij u om de afspraak te annuleren. U kunt dit telefonisch bij onze praktijk melden (0622698146). Mocht de hulpvraag het toelaten dan zal de afspraak via de telefoon of via videobellen alsnog doorgaan.

Door het virus kan het voorkomen dat onze afspraken wat langer op zich laten wachten. Wij zullen dit telefonisch met u bespreken indien dit zich voordoet. Wij vragen u voor uw begrip. Ook zullen wij u op de hoogte houden van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Voor zover het er nu naar uit ziet zullen de maatregelingen tot en met 31 Maart gehandhaafd blijven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de praktijk: telefoon/SMS/WhatsApp: 0622698146 of mailen naar: ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com