Maatregelen coronavirus

Gezien de aangescherpte maatregelen betreffende het coronavirus in Nederland is vandaag besloten dat de medewerkers  van Ergotherapiepraktijk Domi per direct geen behandelingen meer uit zullen voeren. Dit om zowel de klant als de medewerkers, als ook zijn/haar omgeving, zo veel mogelijk te beschermen.

Alleen noodzakelijke behandelingen die niet kunnen wachten zullen in behandeling genomen worden.

De praktijk zal voor reguliere afspraken lijfelijk gesloten zijn tot en met 6 April, een telefonisch consult of skype behandeling behoort wel tot de mogelijkheden.

Telefonisch is de praktijk regulier geopend en ook via ons email adres zullen wij goed bereikbaar zijn. Hebt u een vraag of is er sprake van een spoed situatie? Dan kunt u bellen met onze collega’s op 0622698146.

Wij vragen  voor uw begrip. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn zult opnieuw op de hoogte gebracht worden.