Maatregelen voronavirus

Gezien de aangescherpte maatregelen betreffende het coronavirus in Nederland is vandaag besloten dat de medewerkers van Ergotherapiepraktijk Domi per direct geen behandelingen meer uit zullen voeren. Dit om zowel de klant als de medewerkers, als ook zijn/haar omgeving, zo veel mogelijk te beschermen.
Alleen noodzakelijke behandelingen die niet kunnen wachten zullen in behandeling genomen worden.
De praktijk zal voor reguliere afspraken lijfelijk gesloten zijn tot en met 6 April, een telefonisch consult of skype behandeling behoort wel tot de mogelijkheden.
Telefonisch is de praktijk regulier geopend en ook via ons email adres zullen wij goed bereikbaar zijn. Hebt u een vraag of is er sprake van een spoed situatie? Dan kunt u bellen met onze collega’s op 0622698146.
Wij vragen voor uw begrip. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn zult u opnieuw op de hoogte gebracht worden.

Email ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com
Bel voor een afspraak 06-22698146
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Samenwerking

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. In de breedste zin van het woord. De basis is natuurlijk een goede samenwerking met de cliënt, maar ook met andere betrokkenen en (zorg)professionals. We geloven namelijk dat dit de kwaliteit van zorg én het resultaat verbetert. Onze ergotherapeuten werken nauw samen met andere professionals, zoals de huisarts, specialist, revalidatiearts, fysiotherapeut, logopedist en psycholoog. Maar ook met de gemeente, thuiszorg, zorgverzekeraar, CIZ, vrijwilligersorganisaties en de bedrijfsarts. De praktijk werkt met diverse organisaties intensief samen en is aangesloten bij verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden.

Voor 2019 werkt Ergotherapiepraktijkdomi o.a. samen met:

 Gemeente Horst aan de Maas
– Leverancier Medicura
– Leverancier Medipoint
– Gezondheidscentrum Meerlo
– Revalidatieleverancier Kersten
– Ergotherapie Nederland
– De Nieuwe Hog Zorg
– Zorgkaart4kids
– Zorg de keizer gezondheidscentrum
– Huis van noord