Maatregelen voronavirus

Gezien de aangescherpte maatregelen betreffende het coronavirus in Nederland is vandaag besloten dat de medewerkers van Ergotherapiepraktijk Domi per direct geen behandelingen meer uit zullen voeren. Dit om zowel de klant als de medewerkers, als ook zijn/haar omgeving, zo veel mogelijk te beschermen.
Alleen noodzakelijke behandelingen die niet kunnen wachten zullen in behandeling genomen worden.
De praktijk zal voor reguliere afspraken lijfelijk gesloten zijn tot en met 6 April, een telefonisch consult of skype behandeling behoort wel tot de mogelijkheden.
Telefonisch is de praktijk regulier geopend en ook via ons email adres zullen wij goed bereikbaar zijn. Hebt u een vraag of is er sprake van een spoed situatie? Dan kunt u bellen met onze collega’s op 0622698146.
Wij vragen voor uw begrip. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn zult u opnieuw op de hoogte gebracht worden.

Email ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com
Bel voor een afspraak 06-22698146
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Venray

Keizersveld 9e, 5803AM Venray

Gelegen in: zorg de keizer

Ergotherapie Domi werkt in Venray samen met de zorgprofessionals van het gezondheidscentrum Zorg de Keizer.
Zorg de Keizer is het gezondheidscentrum dat zorg levert op het gebied van jouw lichamelijke en psychische gezondheid. Onze zorgverlening helpt bij herstel en voorkoming van gezondheidsklachten. We werken samen onder één dak en gaan uit van het totaliteitsprincipe: jij bent één geheel.
Onze zorgverlening kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht, geen wachttijden en samenwerking tussen onze professionals voor de beste zorg voor jou.
Naast reguliere behandelmethodes kijken we wat voor jou nodig is voor herstel en gezond blijven. Zodat jij je gelukkig voelt in je dagelijkse leven.
Zie voor meer informatie www.zorgdekeizer.nl

Klik hier voor routebeschrijving.