Maatregelen voronavirus

Gezien de aangescherpte maatregelen betreffende het coronavirus in Nederland is vandaag besloten dat de medewerkers van Ergotherapiepraktijk Domi per direct geen behandelingen meer uit zullen voeren. Dit om zowel de klant als de medewerkers, als ook zijn/haar omgeving, zo veel mogelijk te beschermen.
Alleen noodzakelijke behandelingen die niet kunnen wachten zullen in behandeling genomen worden.
De praktijk zal voor reguliere afspraken lijfelijk gesloten zijn tot en met 6 April, een telefonisch consult of skype behandeling behoort wel tot de mogelijkheden.
Telefonisch is de praktijk regulier geopend en ook via ons email adres zullen wij goed bereikbaar zijn. Hebt u een vraag of is er sprake van een spoed situatie? Dan kunt u bellen met onze collega’s op 0622698146.
Wij vragen voor uw begrip. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn zult u opnieuw op de hoogte gebracht worden.

Email ergotherapiepraktijkdomi@outlook.com
Bel voor een afspraak 06-22698146
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Volwassenen en ouderen

Ergotherapie voor volwassenen richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid (na bijvoorbeeld ziekte of ongeval of bij het optreden van beperkingen door ouderdom) en levert een grote bijdrage aan het re-integratieproces.

Binnen de ergotherapie worden veel volwassenen behandeld, binnen de praktijk hebben wij eigen ergotherapeuten gespecialiseerd op de doelgroep volwassenen/ouderen. Omdat u en uw hulpvraag vaak niet in een hokje te plaatsen is maar breder is omdat er altijd persoonlijke omstandigheden meespelen vindt u hieronder een aantal doelgroepen of behandelopties. Hulpvragen liggen vaak op het gebied van zelfredzaamheid, vrije tijd of werk.

Herkent u zich niet geheel in onderstaande hulpvragen/behandelingen dan wil dit niet zeggen dat wij dit niet behandelen, zolang u een hulpvraag gaan wij met u kijken hoe wij samen deze hulpvraag kunnen aanpakken.

– (NAH) niet aangeboren hersenletsel
– dementie
– CANS-RSI
– oncologie
– osteoporose
– laatste levensfase
– reuma
– artrose
– handproblematiek
– verminderde visus
– werkplekadvisering
– valpreventie (ook mogelijk in cursusvorm)
– huisaanpassingen
– belasting/belastbaarheid voor zowel volwassenen als mantelzorger
– chronische pijn en/of vermoeidheid
– hulpmiddelen (aanvragen of aanschaffen, ook 2de hands)

Valpreventie:
Op het gebied van valpreventie geven onze ergotherapeuten zowel groepstraining als individuele training middels de methode zicht op evenwicht. Bent u aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat u recht heeft op extra vergoeding omdat u de cursus door een gecertificeerde therapeut krijgt.