Volg ons:
Ergotherapiepraktijk domi

Algemene toestemmingsverklaring & behandelovereenkomst tot en met 15 jaar

"*" geeft vereiste velden aan

Hierbij verleent ondergetekende ouder/verzorger van genoemd kind toestemming aan de ergotherapeut van Ergotherapiepraktijk Domi:

  1. om de resultaten van het onderzoek/verloop van de behandeling te bespreken met de leerkrachten/ begeleiders of andere betrokkenen van het kind op school/OPD
  2. om een verslag van het onderzoek/het verloop van de behandeling door te sturen naar leerkrachten/begeleiding van het kind op school/OPD
  3. om de mogelijkheid te hebben om overleg te hebben en eventueel een verslag door te sturen naar de huisarts/specialist/andere zorgverleners
  4. Therapeut communiceert regelmatig naar ouders/verzorgers. Van Ouders/verzorgers wordt verwacht dat ze indien gevraagd hierop reageren(alleen van toepassing bij behandeling op school/OPD)
  5. Ouders/verzorgers sluiten minimaal 2 keer per jaar aan bij een behandeling, Dit kan fysiek of via Teams. Indien wenselijk kan dit vaker zijn(alleen van toepassing bij behandeling op school/OPD)

Vanuit de basisverzekering hebben alle verzekerden recht op vergoeding van tien uur ergotherapie per jaar. Boven deze tien uur zijn de kosten voor eigen rekening, tenzij er een aanvullende verzekering is. De kosten van ergotherapie vallen daarnaast onder het verplichte eigen risico, behalve voor kinderen tot 18 jaar. Het eigen risico van de ouders wordt dan niet belast. De polis van uw zorgverzekeraar biedt u hierover meer inzicht.

Indien u over uw uren heen gaat, zijn de kosten voor eigen rekening en ontvangt u van ons een factuur. Door de algemene verordening gegevensbescherming hebben wij alleen inzicht in de door ons gemaakte uren, dus de actuele stand van uw uren is ten alle tijden uw eigen verantwoordelijkheid.

Behandelingen die niet plaats kunnen vinden dienen (minimaal) 24 uur van tevoren te worden afgemeld (ook als deze op school of op het OPD plaatsvinden). Behandelingen die niet tijdig worden afgemeld worden geheel privé in rekening gebracht (ook eventuele gemaakte aan huis/instelling toeslag).

DD dash MM dash JJJJ
Akkoord*
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.