Volg ons:
Ergotherapiepraktijk domi

Algemene toestemmingsverklaring & behandelovereenkomst volwassenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hierbij verleent ondergetekende toestemming aan de ergotherapeut van Ergotherapiepraktijk Domi:

Toestemming*

Vanuit de basisverzekering hebben alle verzekerden recht op vergoeding van tien uur ergotherapie per jaar. Boven deze tien uur zijn de kosten voor eigen rekening, tenzij er een aanvullende verzekering is. De kosten van ergotherapie vallen daarnaast onder het verplichte eigen risico, behalve voor kinderen tot 18 jaar. Het eigen risico van de ouders wordt dan niet belast. De polis van uw zorgverzekeraar biedt u hierover meer inzicht.

Indien u over uw uren heen gaat, zijn de kosten voor eigen rekening en ontvangt u van ons een factuur. Door de algemene verordening gegevensbescherming hebben wij alleen inzicht in de door ons gemaakte uren, dus de actuele stand van uw uren is ten alle tijden uw eigen verantwoordelijkheid.

Behandelingen die niet plaats kunnen vinden dienen (minimaal) 24 uur van tevoren te worden afgemeld. Behandelingen die niet tijdig worden afgemeld worden geheel privé in rekening gebracht (ook eventuele gemaakte aan huis/instelling toeslag).

DD dash MM dash JJJJ
Akkoord*
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.