Volg ons:

Even voorstellen: Mike Klaassen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mike Klaassen, 27 jaar oud en op het moment woonachtig in het heuvelachtige Groesbeek.

Even kort over mijzelf: Ik ben een persoon die houdt van reizen en lekker eten! Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en werk ik als bijbaantje in een restaurant als medewerker bediening.

De komende 5 maanden, startend vanaf 29 augustus zal ik stagelopen bij Ergotherapiepraktijk Domi. Ik heb er ontzettend veel zin in om het vak ergotherapie in de vingers te krijgen! Ik weet zeker dat ik daarmee bij Domi in goede handen ben.

Ook kan ik niet wachten om aan de slag te gaan met de vragen die jullie voor mij zullen hebben! Wellicht zien jullie mij snel een keer langskomen samen met de ergotherapeuten!

Tot snel!

Mike Klaassen

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.