Volg ons:

Even voorstellen onze nieuwe stagiaire Dilhan!

Mijn naam is Dilhan Sahin, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Nijmegen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Ergotherapie en ben ik tegelijkertijd personal trainer in de sportschool. Allereerst wilde ik beginnen aan de opleiding fysiotherapie. Helaas ben ik 4 jaar geleden niet door de loting gekomen, waardoor ik een andere opleiding moest gaan zoeken. Persoonlijk wilde ik niet te veel afwijken van de opleiding fysiotherapie. Vervolgens kwam ik de opleiding ergotherapie tegen. Daarna had ik me verdiept in wat de opleiding en het beroep inhielden, omdat dat nog vrij onbekend voor mij was. Vervolgens had ik me ingeschreven, en vooral omdat ik met het beroep ergotherapie veel verschillende richtingen op kon gaan, is de opleiding me eigenlijk goed bevallen. Na 1 snuffelstage van een week en 2 stages van 5 maanden te hebben gehad, weet ik voor mezelf welke kant ik op wil gaan als ergotherapeut. Het werken met zowel kinderen als volwassenen is wat mij het meest heeft aangetrokken tijdens de opleiding. Daarom heb ik ervoor gekozen om bij Ergotherapiepraktijk Domi te gaan stagelopen, omdat ik hier in aanraking kan komen met verschillende doelgroepen en omdat Ergotherapiepraktijk Domi in verschillende gemeentes actief is. Hierdoor kan ik voor mezelf op verschillende vlakken uitdagingen blijven zoeken. Het doen van sessies en cliënten kunnen behandelen is iets wat ik erg leuk vind. Mijn leerdoelen in dit semester liggen vooral in het maken van behandelplannen en het verbeteren van mijn verslaglegging. Daarnaast wil ik natuurlijk ook blijven werken aan mijn communicatieve vaardigheden. Ik kijk er ontzettend naar uit om veel te leren en mezelf te ontwikkelen binnen Ergotherapiepraktijk Domi.

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.