Volg ons:

Nieuwe locatie in Afferden

Met trots mogen wij jullie mededelen dat er vanaf februari een nieuw gezondheidscentrum opent in Afferden. Dat wil zeggen dat wij er vanaf 1 februari 2023 een nieuwe praktijklocatie bij hebben!

Na vele jaren van voorbereiding ging in november 2021 eindelijk de eerste schop de grond in voor het nieuwe gezondheidscentrum Afferden. Na ruim één jaar bouwen is het nu eindelijk zover, en kan er intrek worden gedaan in dit compleet nieuwe gezondheidscentrum aan de Kapelstraat 7A in Afferden. Het in plattelands stijl opgetrokken pand bevindt zich op de hoek van de Kapelstraat/Afferdse Heide, en kijkt aan de achterzijde uit op het groene Heijmanspark. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van het nieuwe gezondheidscentrum, genaamd Hooge Heide. Aan de buitenzijde wordt nog hard gewerkt aan het nood pad naar de entree van het nieuwe pand en de parkeerplaatsen, maar we hopen dat deze voorzieningen met hulp van de gemeente zo snel mogelijk worden gerealiseerd.

Gezondheidscentrum Hooge Heide is een geheel nieuwe plek waar verschillende gezondheidsprofessionals klaar staan om u te helpen. U kunt bij de Hooge Heide onder andere terecht bij de huisarts, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, podotherapie en ergotherapeut. Daarnaast zal ook het buurtteam Afferden/Siebengewald werkzaam zijn op deze nieuwe locatie, en komt er een servicepunt van de Service Apotheek Gennep en gaat de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een ruimte huren.

Ergotherapiepraktijk Domi maakt ook deel uit van deze mooie plek en biedt ergotherapiebehandelingen aan voor kinderen, volwassenen en ouderen met verschillende hulpvragen. Onze collega’s denken graag mee of dit gaat om een woningaanpassing, belasting van de dag, advies rondom een vervoersvoorziening, hulp bij longcovid of een onderzoek naar de prikkelverwerking en noem maar op…  u kunt bij ons terecht!  Naast regio’s Bergen/Afferden/Gennep bieden we ook ergotherapie aan in de regio’s Nijmegen/Lent, Venray, Horst aan de Maas, Venlo en Peel en Maas.

Vanaf 1 februari 2023 zullen wij dan ook voor u klaar staan op deze mooie locatie of, wanneer dit voor u niet mogelijk is, bij u thuis. Bent u woonachtig in de regio Bergen/Afferden/Gennep, en op zoek naar een ergotherapeut? Neem dan gerust contact op via 0622698146 of via dit aanmeldformulier.

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.