Volg ons:

Opening nieuw gezondheidscentrum in Afferden

Gezondheidscentrum Hooge Heide is een geheel nieuwe plek waar verschillende gezondheidsprofessionals klaar staan om u te helpen. U kunt bij de Hooge Heide onder andere terecht bij de huisarts, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, podotherapie en ergotherapeut. Daarnaast zal ook het buurtteam Afferden/Siebengewald werkzaam zijn op deze nieuwe locatie.

Ergotherapiepraktijk Domi maakt ook deel uit van deze mooie plek en biedt ergotherapiebehandelingen aan voor kinderen, volwassenen en ouderen met verschillende hulpvragen. Onze collega’s denken graag mee of dit gaat om een woningaanpassing, belasting van de dag, advies rondom een vervoersvoorziening, hulp bij longcovid of een onderzoek naar de prikkelverwerking en noem maar op…  u kunt bij ons terecht.

Bent u woonachtig in de regio Bergen/Afferden/Gennep, en op zoek naar een ergotherapeut? Neem dan gerust contact op via 0622698146 of via het aanmeldformulier op onze website.

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.