Volg ons:

Opening nieuwe locatie

Met trots mogen we jullie mededelen dat op 10 september gezondheidsplein De Boog opent, en dat wil zeggen dat wij een nieuwe locatie krijgen in Nijmegen Noord, wijk Hof van Holland.

Gezondheidsplein De Boog is een geheel nieuwe plek waar medisch en sociaal domein bij elkaar komen. En laat dat nou net de ideale schakel zijn binnen de ergotherapie. De Boog is een centrum waar je terecht kunt voor al je levensvragen, maar ook ‘gewoon’ andere mensen kunt ontmoeten. In het gebouw zijn dan ook verschillende zorgverleners en faciliteiten waar burgers terecht kunnen zoals: Huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten (cesar), kind- en jeugd- psychologen, logopedisten, (kinder) diëtisten, podotherapeuten, apotheek, verloskundigen (met echocentrum), tandartsen, welzijn en jongerenwerk, thuiszorg, een prikpost, stip en ergotherapie.

In september 2017 is de Stichting Gezondheidsplein Nijmegen Noord opgericht, met als doel de realisatie en exploratie van een multidisciplinair gezondheidscentrum in Nijmegen-Noord. De stichting gezondheidsplein Nijmegen Noord heeft vier kernwaarden als uitgangspunt: Ontmoeten, Samenwerken, Kennis delen en Innoveren. Een doelstelling van de stichting is om de overschrijdende samenwerking binnen zorg en welzijn te stimuleren. Het idee was om zo veel mogelijk mensen mee te laten denken en doen, hierdoor is er een projectgroep opgericht. Die groep varieerde tijdens de verschillende ontwikkelingsfasen van het Gezondheidsplein en bestond uit toekomstige zorgverleners, vertegenwoordigers van het sociaal wijkteam, de GGD, de Gemeente Nijmegen en vertegenwoordigers van burgers. Dit heeft gezorgd voor een brede kijk op de plannen en bouw van gezondheidsplein De Boog.

Ergotherapiepraktijk Domi maakt ook deel uit van deze mooie plek en biedt ergotherapiebehandelingen aan voor kinderen, volwassenen en ouderen met verschillende hulpvragen. Onze collega’s denken graag mee of dit gaat om een woningaanpassing, belasting van de dag, advies rondom een vervoersvoorziening, hulp bij longcovid of een onderzoek naar de prikkelverwerking en noem maar op…  u kunt bij ons terecht!  Naast regio Nijmegen bieden we ook ergotherapie aan in de regio’s Bergen, Venray, Horst aan de Maas, Venlo en Peel en Maas.

Wij kunnen dan ook niet wachten om vanaf 10 september op deze mooie locatie of bij u thuis te begroeten voor de ergotherapie. Bent u woonachtig in regio Nijmegen-Noord/ Lent, en op zoek naar een ergotherapeut, dan neem gerust contact op! Dit kan via telefoonnummer 0622698146 of via het aanmeldformulier op onze website.

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.