Volg ons:

Nieuwe collega

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Melanie Lemmens, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Druten. Daar werk ik als ergotherapeut binnen een eerstelijns fysio,- en ergotherapie praktijk. In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten of drinken met vrienden of familie. Daarnaast houd ik van sporten en muziek maken.

In Juli 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Kort daarna ben ik begonnen met mijn werkzaamheden binnen de eerste lijn. De doelgroep waar ik mee werk, zijn met name volwassenen en ouderen. Ik ben aangesloten bij het Parkinsonnet en ONZG-netwerk. Met name de afwisseling en grote variëteit aan vragen, maken dat ik het werk binnen de eerstelijn zo leuk vind.

Vanaf 4 januari zal ik naast mijn werkzaamheden in Druten mijn ervaring en kwaliteit gaan inzetten bij Ergotherapie Praktijk Domi. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan. Binnen mijn behandelingen staat de zelfstandigheid van mijn cliënten centraal. Waarbij de inbreng en ideeën van mijn cliënt of diens omgeving leidend zijn en in mijn creativiteit zal inzetten voor het bedenken van een passende oplossing.

Tot snel!

Melanie Lemmens

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.