Volg ons:

Wij verwelkomen onze nieuwe collega Mike!

“Hallo Allemaal,

 

Mijn naam is Mike Klaassen, ik ben 28 jaar en woonachtig in Groesbeek. Ik ben sinds kort afgestudeerd en zal mijn avontuur vervolgen bij Ergotherapiepraktijk Domi in de omgeving Nijmegen/Lent en Afferden/Bergen. Ik houd ontzettend van lekker eten, voornamelijk Aziatisch. Daarnaast ben ik ook gek op een wandeling of een goede work-out.

Dit is niet de eerste keer dat ik mijzelf voorstel. In Februari 2023 heb ik mijn laatste stage afgerond bij de praktijk, voordat ik begon aan mijn scriptie. Deze stage was mij zo goed bevallen dat ik op het moment dat ik een vacature voorbij zag komen erop reageerde, en hier ben ik!

Vanaf 1 februari zal ik beginnen met de werkzaamheden binnen de praktijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te mogen ontmoeten en samen ons hoofd te buigen over de belemmeringen die worden ondervonden en uiteraard om tot een passende oplossing te komen.

Tot snel!

Mike Klaassen”

blog

Recente berichten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.